آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

افشای طرح رژیم اسرائیل برای غرق کردن مصر

یک رسانه عبری زبان از سناریوی اسرائیل بر هدف قرار دادن سد العالی مصر و غرق کردن این کشور زیر آب پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه عبری زبان نتسوه نت، در گزارشی فاش کرد، اسرائیل قصد داشت در سایه تنش به وجود آمده بین تل‌آویو و قاهره به دلیل جنگ در غزه و پافشاری مصر در مخالفت با طرح آمریکایی اسرائیلی برای کوچاندن فلسطینیان سد العالی مصر را مورد هدف قرار داده و آنرا تخریب کند.

در گزارش این پایگاه متخصص در امور نظامی تاکید شده است که اسرائیل طرح هدف قرار دادن سد العالی را با موشک‌های سنگر شکن تهیه کرده بود و قرار بود علاوه بر موشک از تسلیحات تاکتیکی پیشرفته دیگری هم که منجر به انهدام سازه سد می‌شد یا منجر به فروپاشی در آن و به تبع آن عبور حجم زیادی از آب می‌گردید، استفاده کند.

هدف اصلی از اقدام غرق کردن دره نیل با سیلاب این سد بود.

سناریوی طراحی شده توسط اسرائیل آن بود که میلیون‌ها متر مکعب از آب طی چند دقیقه به مناطق زیر دست سد و رود نیل سرازیر شده و مناطقی همچون الاقصر و اسوان به طور کامل زیر آب بروند، امری که زیر ساخت‌های این مناطق را به طور کامل از بین می‌برد.

به گفته کارشناس عبور این حجم از آب منجر به از بین رفتن پایگاه‌های نظامی و تاسیسات صنعتی در طول رود نیل می‌شود در حالی که در همان ساعات اولیه هزاران نفر کشته به ویژه در مناطق روستایی در معرض سیل به بار می‌آید.

انفجار این سد می‌تواند باعث شکل‌گیری وضعیت فوق العاده در قاهره پایتخت مصر با ۲۰ میلیون نفر جمعیت شود و به طور حتم شاهد قطعی برق و توقف تمامی سامانه‌های حمل و نقل می‌شود در حالی که ارتش مصر مجبور خواهد شد تمام توان خود را برای تخلیه مناطق آسیب دیده از سیلاب و نجات غیر نظامیان به کار بگیرد.

در کنار آن، تعطیلی مناطق صنعتی در قاهره و فروپاشی برج‌ها و ساختمان‌های قدیمی باعث می‌شوند تا ارتش مصر کنترل اوضاع را از دست بدهد.

این پایگاه در نتیجه گیری خود تاکید می‌کند، حداقل تلفات انسانی این اقدام ۱.۷ میلیون کشته خواهد بود آن هم در صورتی که امکان بکارگیری صحیح هشدار سریع وجود داشته باشد.

اما در بدترین شرایط این تلفات تا ۱۰.۵ میلیون کشته هم خواهد رسید و در صورتی که شاهد فروپاشی سریع سامانه‌های امداد و نجات و هشدار، باید منتظر این حجم از تلفات باشیم.

گفتنی است سد العالی در استان اسوان در جنوب مصر بر روی رود نیل قرار دارد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار